Disclaimer

Triplovers.nl is nieuw in de blogwereld en timmert enthousiast aan de weg. 

  • Alle content op deze pagina schrijven we zelf, alle foto’s en filmpjes die je hier vindt zijn door ons gemaakt. We bloggen over onze eigen reizen. 
  • Het is niet toegestaan om inhoud of foto’s van www.triplovers.nl te kopiëren, verspreiden of gebruiken zonder onze schriftelijke toestemming.
  • Bevelen we een locatie, activiteit of verblijf aan? Dan menen we dat oprecht!
  • In sommige blogs zul je een link vinden om bijvoorbeeld een verblijf te boeken. Hier zit soms een zogenaamde affliate link achter. Dit betekent dat als jij via die link een boeking maakt of een aanschaf doet, wij er een klein percentage van krijgen. We garanderen dat alle aanbevelingen op onze blog oprecht zijn. Het kost jou niets extra’s, maar wij verdienen een klein beetje aan jouw boeking via onze link. 
  • Mochten er gesponsorde verblijven, producten of activiteiten op Triplovers.nl verschijnen, zal dit altijd vermeld worden onder het blog.
  • We doen ons uiterste best om correcte, bruikbare informatie te geven over de bestemmingen die we bezocht hebben. Toch kan het zijn dat gepubliceerde blogs feitelijke onjuistheden of niet correcte of onvolledige informatie bevatten. We schrijven over onze eigen beleving, dus de kans bestaat dat de praktijk voor een ander niet hetzelfde zal zijn. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de inhoud van Triplovers.nl. 
  • Triplovers.nl is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade, veroorzaakt door het gebruik van onze website. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de inhoud van andere websites waar we naar verwijzen. Onze blog en het internet is dynamisch en zeer veranderlijk, waardoor er wijzigingen in inhoud kunnen ontstaan. We hebben geen invloed op veranderingen op webpagina’s waar wij naar verwijzen. Natuurlijk kun je ons altijd een seintje geven als er volgens jou iets niet klopt op een pagina van Triplovers.nl of op een pagina waar wij naar verwijzen in een blog.
  • Heb je vragen of wil je iets kwijt over onze werkwijze? Mail ons dan even. Je bereikt ons het beste via info@triplovers.nl. 
Triplovers Tenaya Lake Tioga Road